dagens ridpass!

red med Bea & Taggen i ridhuset idag :) vi går i samma skola o kom ifrån skolan ganska sent idag så fick lägga på ett kol för att hinna till ridhustiden.
Jag joggade TT o galopperade henne några varv. Red ett hårt dressyrpass igår med mycket samlande rörelser så ville som sagt bara jogga bort lite mjölksyra o träningsverk idag! gjorde mycket tempoväxlingar idag då hon måste få ett ännu större register. När jag hoppar bana på henne o ligger på en halvdistans så händer det inget när jag tar henne och hon går redan med så stora galoppsprång så det går inte heller att trycka av henne stort. i de lägena skulle jag vilja att hon lyssnade på mig och när hon har stärkt sig ännu mer och jag kan rida henne med både jätte korta galoppsprång och fortfarande länga såpass mycket som jag kan nu fast få en snabbare reaktion så kommer det bli mycket lättare för mig att lägga henne rätt på hindrena. så vi kämpar på jag o min prick :)
i morgon ska vi lägga fram lite bommar o öva lite lydnad o distanser o sånt trevligt!
nu måste jag göra min SO läxa innan mamma stryper mig...det vore ju lite tråkigt o dö nu lixom,jag är ju fortfarande ganska ung...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0