klad hestis

Idag var Extris väldigt nöjd men sin tillvaro när vi var tre stycken som fixade kollade och klappade på honnom. Nämnligen var det dax för massören/ lite allt fixaren. Hon var en väldigt gullig människa som tydligen även kar fixat pappa (dedär lärt konstigt men han hade lite ont i ryggen för ett tag sedan som hon tydligen fixadebiffen på). Så idag var de dax för Extra att få samma behandling eller ja.
Vi började med att gå & springa lite på stallplan. Sedan klämde hon och fixade lite små låsningar i baken och något litet i bogen. Jag blev ju jätteorolig och trodde jag plågade lillhästen men det var tydligen inget konstigt med det utan att det blir så på hästar som tränar lite hårdare särskillt för Extra också som är så spänd på tävlingar, de gör ju inte saken bättre.
Jag fick också några övningar jag ska göra före & efter ridning eller i alla fall vid hårdare pass. Så det blir nog bra.
Hoppträningen i morgon skulle heller inte skada det enda on sa var att om han inte vill hoppa så har han isåfall lite känningar från de hon fixade så då slipper han såklart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0