rinroe rock it

mina dygn är helt messed up. går o lägger mig tre-fyra timmar innan jag ska gå upp igen och somnar istället på SO lektionerna. värt....
förlåt för att jag inte bloggade igår, orkade verkligen inte! men i och med att jag sov i princip hela historia lektionen idag så har jag ju samlat massa nya krafter!
tänkte ta upp lite breaking news från ponnyvärlden.
på ponny SM som gick inomhus nu i helsingborg så var det en tjej som heter Cajsa Soberon som red på den fina ponny Rinroe Rock it (som dommaren förörvrigt hade jävligt svårt att uttala under hela meetinget) som hon inte har ridit allt för länge då det inte är hennes egen!
Denhär tjejen rider sitt första SM på b-ponny och går felfri rakt igenom alla kval, grunden i finalen, omhoppningen och VINNER. förstår ni??! helt sinnes.
Men nu kommer vi till den värsta delen av det hela. Nu i efterhand har man kommit på att den här tjejen aldrig var färdig kvalad till SM. det krävs tre felfria msv b på b-ponny, hon hade två. Hennes tränare hade missuppfattat kvalreglerna och trott att det var tre placeringar i msv b som krävdes men den människan hade så grovt jävla fel. så cajsa, 12 år, kommer att vara tvungen att skicka tillbaka förstapriserna som hon vunnit, som i sin tur går vidare till Tom Svitzer på Oliver som tog silvret i samma kategori.
jag tycker bara så fruktansvärt synd om Cajsa som kämpat sig till guldet och var en av de två som faktiskt var felfria hela meetinget. jag förstår att reglerna måste följas så det finns ju inte så mycket att göra åt saken men både hon och ponnyn var ju klart och tydligt färdiga för SM så det är så jävla dumt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0