veckans hunkar.

sitter fortfarande o filar på inlägget om helsingborg. hellre kvalite än kvantite så ni får helt enkelt hålla till godo tills jag är färdigt med skiten! kan ta någon dag till då jag har gaaaanska mycket att proppa in i ett och samma inlägg. ;)
i och med att jag är så långsam med helsingborg inlägget så tänkte jag skriva ett annat inlägg för att göra er lyckliga igen. detta handlar såklart om Veckans Hunkar. och det är inte en hunk utan dubbelt upp två stycken.

eftersom att detta än en hästblogg och det förmodligen bara är hästfolk som läser den så kan ni inte ha gått miste om dom två killarna som jag ska ta upp alldeles strax, förutsatt att ni har någonting (kan vara vadsomhelst) bakom pannbenet.
dom jag pratar om är såklart Nicholai Von Benzon Hollesen och Jacob Ling Vannerus.
jag såg både jacob o nicholai drälla runt på meetinget i helsingborg, dock utan hästar eftersom båda två har sålt sina ponnyer. båda ser riktigt bra ut i verkligheten och verkar sjukt trevliga! :)
nicholai
jacob
dock så har jag hört att båda gillar blondiner så jag är ju ganska screwed....
fast jag är ju visst ljushårig kom jag på nu, det ser ju vem som helst... ^^ men då är problemet istället att de antaligen inte gillar tjejer som ler som om nån jävel hade spikat fast ens mungipor i taket lixom....åh dethär går inge bra,jag får nog nöja mig med stockholms killarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0