Yesterday

Jappjapp igår va det hoppträning på Fornboda som stod på schemat för mig och Bea dock så blev det kanske en lite större dos drama en vad vi planderat.

Det hela börjar fint lasta hästar och köra ut från stallet, då börjar bilen låta lite konstigt ett slag. Vi kom så långt som till tunnlarna på häggviksleden (eller vad den nu kallas) då denna texten kom upp på instrumentpanelen
"Motorn kokas stanna bilen snarast" shyrre lixom i en tunnel stinka bränt började bilskrället också göra. Vi kom av leden i alla fall vid Hagby där vi stannade och de rök som sjuttaingen om kylarvätskebehållaren. Bergare och hela faderuttan och med hjälp av några gulliga "ponnypappor" som kom med sin bil så kopplade vi om med två hästar bak i släpet. Skojja inte vad jag och Bea trodde att släpet med våra gulleponnisar skulle tippa. Som tur så gjorde det inte det och vi kom fram oskadda och hästisarna verkade inte ha märkt så mycket av rabelldern utan stod lungt och fint när vi lastade ur dem.
Träningen är ett kapittel för sig Taggen hoppade på toppenbra och Extra hade nog lite träningsverk från igår så vi tog de lite lungt men han skötte sig ändå finfint.
Två söta ponnypacket innan avresa.
Ledsen bil på vägen :(

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh, taggens täcke, det är sååå fint!

2011-11-17 @ 22:23:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0